Bőrünk ragyogásának, fiatalságának és feszességének visszanyerése

Az idők folyamán a bőr elveszti rugalmasságát és feszességét, ráncok keletkeznek rajta. Ezt a folyamatot nem csak a genetikai örökségünk és hormonális működésünk befolyásolja, hanem az olyan környezeti ártalmak is, mint az UV-fény, illetve a nikotin. Az irha hálózatosan elágazó kollagénrostjai károsodnak és részben elveszítik az újjászületéshez szükséges képességüket. Az ember abbeli vágya, hogy bőre fiatal és szép maradjon, mindenütt jelen van. Hatalmas az érdeklődés a nem invazív módszerek iránt, amelyek hatékonyan képesek javítani a bőrstruktúrát, mégpedig anélkül, hogy hosszú várakozási időket kellene elviselnünk.

Nem invazív módszerek, melyekkel elérhetjük bőrünk struktúrájának hatékony javulását

A nagy teljesítményű diódalézerrel elérhetőek ezek az eredmények, a precízen irányított termikus bőrkárosodásoknak köszönhetően, amely elősegíti a kollagéntermelést és védi a felhámot. A kezelés a fényelnyelés által okozott termikus károsodásnak hála képes javítani a bőr minőségét, és elérni azt, hogy a bőr struktúrája is javuljon (feszesebbé váljon, illetve a pórusok összébb húzódjanak), a pigmentesség világosabb legyen és az apró ráncok száma csökkenjen. Mindez három kezelés alatt érhető el, az egyes alkalmak között egy-egy hónap kihagyása javasolt.

A párhuzamos elektródás rádiófrekvenciával (RF) a ráncokat és a bőrpetyhüdtséget tudjuk hatékonyan csökkenteni, illetve megszüntetni. A magas frekvenciájú rádióhullámok szelektíven melegítik fel a szöveteket, miközben képesek a felhám hűtésére. Ez a kollagén összehúzódását és feszesebbé tételét eredményezi. Ugyanakkor a kollagéntermelés is beindul, ami néhány hát elteltével ugyancsak feszesítő hatást eredményez. A bőr feszesebbé válik, a ráncok száma csökken.

A rádiófrekvenciás módszer kifejezetten kímélő jellegű, a kezelés után azonnal folytathatjuk mindennapi tevékenységeinket. Az optimális eredmény elérésének érdekében 4-8 kezelésre lehet szükség, az egyes alkalmak között néhány hétnek kell eltelnie. Az arcon található ráncok mindegyikét lehet kezelni, legyenek azok a homlokráncok, szarkalábak, vagy az arcon, illetve a száj körül keletkezett ráncok. A nyak és a dekoltázs is hatékonyan kisimítható.

A rádiófrekvenciás terápia a felkar, a has, a fenék vagy a comb megereszkedett bőrét is hatékonyan képes kezelni. Kockázatmentes és kevéssé fájdalmas kezelést garantálhatunk ennek a módszernek a segítségével. Az ideális eredmény eléréséhez 4-8 kezelés szükséges, az egyes alkalmak között néhány hétnek kell eltelnie.