Asclepion MeDioStar NeXT PROA MeDioStar NeXT PRO a legjobb nagy teljesítményű diódalézer az esztétika területén.
A nagyon megbízható diódatechnológiának és a felhasználóbarát felületnek köszönhetően tapasztalatlan kliensek is könnyedén megtanulhatják a legmodernebb szőrtelenítő technológia biztonságos használatát.

A több hullámhossz-technológia

A MeDioStar NeXT PRO kezelőfejét egyedi hullámhossz-kombináció jellemzi. Ez az orvos számára fokozott mértékű sokoldalúságot tesz lehetővé, így garantálható a különböző bőrtípusú páciensek számára, hogy mindegyikük a neki legmegfelelőbb kezelésben részesüljön. Ez is az Asclepion egyik technológiai újítása, amely azt a célt szolgálja, hogy a cég világszerte képes legyen a legnagyobb mértékben teljesíteni kliensei kívánságait.

Speciális kezelőfejek

A MeDioStar NeXT PRO kezelőfeje 1,4 cm2-es és a készülékben integrált bőrhűtő funkció is található. Mindez egyedülálló flexibilitást eredményez, amely elsősorban az érzékenyebb testfelületek kezelését könnyíti meg: gondolunk itt az ajak és orr közötti területre, vagy a bikinivonalra. Az integrált bőrhűtő funkció lehetővé teszi, hogy a felhámot már előzetesen lehűtsük, így a mellékhatásokat minimálisra tudjuk csökkenteni. Ez mind a páciens, mind a kezelő személy számára rendkívül kényelmessé teszi a beavatkozást.

Integrált, nagy teljesítményű Peltier-hatáson alapuló bőrhűtés

A MeDioStar NeXT PRO kezelőfeje olyan hűtő egységgel rendelkezik, amely közvetlenül a kezelés előtt lehűti a bőrt, és ezzel kellemesebb és biztonságosabb kezelést garantál. A rendszerbe beépített ellenőrző funkció szabályozza a hűtés mértékét, így a bőrt folyamatosan alacsony hőmérsékleten tartja, ami minden bőrtípusnál csak kis fájdalommal járó kezelést eredményez.

Homogén lézerfény a biztonságos és precíz kezelés érdekében

A TAPER-technológiának köszönhetően, amely nem más, mint az Asclepion által külön erre a célra kifejlesztett kvarcszálköteg, a lézersugár nagy mértékű homogenitása azt eredményezi, hogy a hatása az egész kezelendő helyen egyenletesen oszlik el. Az energia emissziójának egyenletessége megakadályozza a túlmelegedett helyek kialakulását, és csökkenti a mellékhatások megjelenésének kockázatát.

Mindenféle bőrtípus kezelése, az év minden szakában

A MeDioStar NeXT PRO-t jellemző diódatechnológia és a változatos impulzushossz (amely egészen 400 ms-ig terjed) lehetővé teszi az I-estől VI-osig terjedő különböző bőrtípusok, valamint a lebarnult bőr egyformán biztonságos kezelését. Az impulzushossz variálhatósága a hatékony bőrhűtéssel párosítva megakadályozza, hogy termikus károsodás jöjjön létre: így nem kerül sor például a felhámban sem égési sérülésekre. Nincs szükség arra, hogy a kezelést a nyári időszakban szüneteltessük, vagy hogy a sötétebb bőrű pácienseket elutasítsuk: MeDioStar NeXT PRO-nak köszönhetően minden kliens a lehető legpozitívabb eredményeket fogja tapasztalni.

Nagy sebességű SmoothPulse mód fájdalmas kezelésekre

A SmoothPulse módnak köszönhetően a kezelések gyorsabbak, mint valaha, és fájdalmasságuk is jelentős mértékben csökken. A MeDioStar NeXT PRO-n egészen 12 Hz-ig lehet állítani a frekvenciát: ezzel ez a készülék a piacon létező leggyorsabb szőrtelenítő eszköz.

Sokoldalú kezelések

A MeDioStar NeXT PRO nem csak szőrtelenítésre alkalmas készülék: ennél sokoldalúbb, és más felhasználási területeken is nagyon könnyen kezelhető: említhetjük a seprűvénák eltávolítását, a hemangiómák és más érsérülések kezelését. Ezen felül azonban a készülék még alkalmas az aknés bőr kezelésére, valamint használható bőrfiatalításra és bőrvilágosításra is.

Hordozhatóság

Az új MeDioStar NeXT PRO-t már asztalra helyezhető rendszerként terveztük, a készülék többféle módon is elhelyezhető akár szűk térben is. Kiegészítőként egy kiskocsit ajánlunk az alkatrészek tárolására.

Érintőképernyő és jobb szoftver

A MeDioStar NeXT PRO beépített, 8,4” méretű TFT érintőképernyővel, optimalizált szoftverrel, paraméterjavaslatokkal, kép- és videókönyvtárral rendelkezik, valamint mellékelünk hozzá kezelési útmutatót is.