A MeDioStar NeXT PRO-hoz a következő kiegészítőket tudjuk ajánlani:

Vaszkuláris kezelőfej

A lézer berendezés kocsival és kocsi nélkül

A MeDioStar NeXT PRO-hoz jár egy külön vaszkuláris kezelőfej, amellyel seprűvénák eltávolítását, hemangiómák és más érsérülések kezelését lehet elvégezni. A kezelések nem invazívak és legtöbb esetben nem szükséges érzéstelenítés. Az érkezelésekre speciális, hosszú csúcsú kezelőfejet alakítottunk ki ( 0,12 cm2), és a készüléket integrált bőrhűtéssel is elláttuk, amely így tökéletes a kisebb erek kezelésére. A hullámhossz-tartomány 940 nm-t ölel fel, aminek eredményeként magasabb a hemoglobin-felszívódás: ezáltal tudjuk biztosítani a hatékony szeletív kezelés előnyeit.

XL kezelőfej

A MeDioStar NeXT PRO-hoz XL kezelőfejet is biztosítunk: ez a piacon pillanatnyilag létező legnagyobb kezelőfej. A fejet két különböző csúccsal lehet használni. Az XL-L típus (9,1 cm2) és az XL-S Tip (3,0 cm2) könnyen cserélhetőek, attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb területeket akarunk-e kezelni. Az új 360 °-os bőrhűtési rendszer lehetővé teszi a felhám nagyon hatékony előzetes lehűtését, ez pedig védi a bőrt a megégésektől: így a kezelés könnyen halad majd a kívánt eredmény irányába. Ez mind a páciens, mind a kezelő személy számára rendkívül kényelmessé teszi a beavatkozást.

ALX kezelőfej

A MeDioStar NeXT PRO-hoz AXL kezelőfejet is biztosítunk, amely egyesíti az Alexandrit-hullámhossz és a legújabb diódatechnológia tulajdonságait. Az Alex magas melanin-elnyelő képességének és a dióda minden előnyének együttes alkalmazása.

High-Power kezelőfej

A sötét bőrű és nagyon finom szőrrel rendelkező páciensek kezelése olykor nem kis kihívást jelent. A High-Power kezelőfej ezekben az esetekben lehetővé teszi a maximális eredményességet és teljes biztonságot. A fluxus ilyenkor egészen 90 J/cm2 értékre is beállítható, mégpedig egész rövid impulzusok mellett.

Kiskocsi1)A kiskocsi nem a készülék része.

A külön ehhez a berendezéshez kifejlesztett kiskocsi egész szűk térben is elfér: jut benne hely a lábbal kezelhető kapcsolónak, és a hátsó részében a kábel is elfér. Szép dizájnú kiegészítő azok számára, akiknek fontos a maximális kényelem.

Megjegyzés   [ + ]

1. A kiskocsi nem a készülék része.